IJshockeyschool
VJB Smoke Eaters

Wil je ook de coolste sport ter wereld proberen?

Leer schaatsen bij de IJshockeyschool van de VJB Smoke Eaters!

 

Deelname

De IJshockeyschool staat open voor kinderen vanaf 4 jaar, iedereen is welkom.  

 

Doel

Het doel van de VJB Smoke Eaters is om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met ijshockey. Plezier staat voorop en kinderen krijgen op een speelse wijze de basis van het ijshockey onder de knie. Het eerste wat de kinderen leren is schaatsen. Schaatservaring is absoluut niet nodig. De kinderen worden in groepen ingedeeld. Elke groep heeft zijn eigen leerdoelen voor diverse schaats- en sticktechnieken. 

Bekijk onze brochure met alle info!

Ontwikkeling

Als de kinderen zich voldoende hebben ontwikkeld en de basis van schaatsen onder de knie hebben, kunnen ze zich verder ontwikkelen in de U9, U11 of de Junioren, afhankelijk van de leeftijd.  

 

Uitrusting

Veiligheid op het ijs is erg belangrijk en we willen de kinderen goed beschermt leren schaatsen. De kinderen gaan met minimaal onderstaande uitrusting het ijs op:

  • helm
  • handschoenen (liever geen wanten)
  • ijshockeyschaatsen (eventueel te huur via Sharpe Edge bij de ijshal)
  • knie- en elleboogbeschermers (bijvoorbeeld van het skeeleren)

Uiteraard beschikt de VJB Smoke Eaters over leenuitrusting voor de kinderen zoals een helm en knie-en elleboogbeschermers.  

 

Tijdstip

De ijshockeyschool is elke woensdagmiddag van 16:30 tot 17:15 van september tot en met april. Zorg dat je 30 minuten van te voren aanwezig bent om je helm te passen en je kleding en schaatsen goed aan te trekken.  

 

Vragen

Stuur een bericht naar secretariaat@smokeeaters.nl

 

 

MELD JE AAN

MELD JE AAN