Zaterdag 16 april (Paaszaterdag) staat in het teken van het Geleense ijshockey. Van oud tot jong, van de Jeugdvereniging VJB tot en met het BeNe-League team Snackpoint Eaters Limburg.

 

Op die dag vindt in Glanerbrook – net als de voorgaande twee weekenden – de eerste dag van een internationaal VJB-jeugdtoernooi plaats. In het Paasweekend zijn de U9- en U11-teams aan de beurt. Deze goed verzorgde weekendtoernooien staan hoog aangeschreven. Naast binnenlandse clubs, nemen ook diverse buitenlandse clubs deel. Smoke Eaters is natuurlijk ook van de partij. Aanmoedigingen zijn altijd welkom.

 

Het team van Snackpoint Eaters Limburg is 16 april ook aanwezig. Dan worden niet alleen de gewonnen veilingshirts uitgereikt – ze kunnen zelfs gesigneerd worden tussen 13:00 en 15:00 tijdens een Meet & Greet met Snackpoint Eaters Limburg-spelers in de VIP-ruimte van Glanerbrook. Hoofdsponsor Snackpoint trakteert in de middaguren op frietjes en snacks, terwijl een dj voor de broodnodige muzikale sfeer zorgt.

 

Als klap op de vuurpijl volgt er nog een heuse onthulling. Zowel de VJB als Snackpoint Eaters Limburg heeft namelijk de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer/coach afgerond. Omstreeks 14:00 zal de naam van die persoon bekend worden gemaakt. Die nieuwe hoofdcoach zal zichzelf en zijn plannen voorstellen en er zal ook gelegenheid zijn om vragen te stellen.

 

De dag wordt later in de avond afgesloten met de End of Season Party bij wijnbar Vicini.

 

Komt dat zien, komt dat zien!